2021 08 30: Återhämtning

Efter många svåra månader är det nu dags att återuppta verksamheten igen, med passion, mod och vilja! 

Feminsula Production kommer långsamt starta upp med planering inför kommande år. Aktuella artister är bland annat Hen-Ingvarz och Thilini Gullbrand med flera projekt. Hemsidan kommer uppdateras och nya speldatum kommer vartefter. Håll utkik!


2020 03 29: restriktioner Covid-19 

Feminsula Productions verksamhet ligger nu vilande så länge restriktioner relaterade till Covid-19 kvarstår. Artisterna går dock fortfarande att boka till mindre tillställningar, kontakta Feminsula Production via tel eller mail för vidare information.  


2019 12 29: Feminsula Production firar 2 år

För precis två år sedan registrerades Feminsula Production AB. Detta firar vi idag!

2019 12 22: Tack!

Tack till alla som engagerade sig och alla ni ca 100 besökare som kom till helgens julfest. Tack särskilt till Cyklopen som fanns där och hjälpte oss mer än vi hade förväntat oss, tack till ABF som lånade ut ljudutrustning och tack till Stockholms Stad och Kulturrådet för era bidrag. Sist men inte minst tack alla artister, utställare på marknaden, Vår Lokal som serverade fantastiskt god mat, och så klart alla volontärer som troget fanns på plats ända till städningen på morgonkvisten.
Förutom att vara en Queer jufelst var ambitionen att skapa en mötesplats för etablerade och oetablerade artister. Förhoppningsvis får vi möjlighet att genomföra detta igen i större skala, och utveckla idéerna ännu mer. På återseende!


2019 12 21: queer julfest på Cyklopen

Feminsula Productions första egenproducerade evenemang går idag av stapeln på Cyklopen i Bandhagen. Med stöd från Stockholms stad och Kulturrådet och samarbetspartner som ABF och Cyklopen genomförs idag en julfest med flertalet konserter, stand up, marknad, pyssel, musikquiz och god mat. Välkomna!


2019 11 21: Förberedelser - en månad kvar till queer julfest!

Snart är det dags, förberedelserna är i fullgång! Håll utkik på eventet på facebook för uppdateringar om artister och aktiviteter. Förköp gärna bijletter, det hjälper oss att gå runt och kunna arrangera detta flera gånger. Sidan hittar ni här: 
https://www.facebook.com/events/2181781285455523/