ARTISTER

 

 

Lovisa Jennervall

 

Lovisa Jennervall driver flera projekt inom jazzgenren och är både sångerska, tonsättare och arrangör av materialet hon framför i de olika ensamblerna.  Läs mer under rubrikerna för de olika projekten, eller klicka här. 

Fartyg 6

 

Ett framväxande ungt band som inte tvekar att blanda och kombinera genrer och uttryck i en strävan att expandera definitionen av jazz.
dumheten


Dumheten har sin utgångspunkt i den fria musiken, men går vidare in i popens tongångar. Medlemmarna har alla influenser från olika håll och genrer vilket ger en spännande och luftig ljudbild i samklang med sättningen sång, två blås och klaviatur. 
Hen-Ingvarz

 

Hen-Ingvarz är ett feministiskt dansband med texter som går rakt på sak! Bandet har en energi på scenen som snabbt sprider sig publiken, det är svårt att sitta still när Hen-Ingvarz kommer igång! 


 

 

 

Görans ljusteori

De är alla låtskrivare och musiker med sången som främsta proffession. Melankoli och vemod blandat med en hoppfull längtan. Med influenser från artister såsom Amason, Amanda Bergman, Säkert! och Frida Hyvönen skapar de ett eget sound som går rakt in i själen. 
Cebratrack

Episk artpop - organiska ljud kombineras med det elektroniska i ett spännande ljudlandskap. Cebratrack är med andra ord aldrig rädd för att bryta de konventionella reglerna inom elektronisk pop med oväntade element. Soundet är pampigt, meningsfullt och ilsket. Massive lights

Sedan EP:n "Is this how it starts" sommaren 2017 har Massive Lights gått mot en mer spontan och aggressivare ljudbild. Med Linnea Elfström Schederin som leadsångerska känns ingenting omöjligt!


Thilini Gullbrand

Thilini Gullbrand är aktiv med flertalet projekt såsom Thilini Blues Quartet, Cosmetisk Heesvijk och ett nystartat projekt med egenskriven musik som just nu skrivs och produceras under hösten 2018. Thilini är sångerska, låtskrivare och arrangör av både egen musik och covers av bland annat Cornelis Vreewviljks visor. 


Sofia vivere

Sofia Viveres texter är utforskande och ifrågasättande med bilder ur en tonårings liv. Kombinerat med ett lekfullt sound med influenser från pop och soul. 
MAI

Med influenser från såväl den svenska pophistorien och samtidens popmusik formar MAI ett personlig uttryck. Med en säregen röst som sätter ord på dagens verklighet känns det enkelt och självklart när hon sjunger om förälskelser, livet och en inte alltid så lätt värld att leva i, där jämställdhet och den starka kvinnan tar plats. 


Audrey X

Upbeat pop i ett hav av positiva budskap blandat med mäktig bas och syntmattor som omger Audrey X starka röst.